Firea a uitat ca a muncit pentru penalul Voiculescu, de banii irositi ai bucurestenilor pe concerte, pomeni electorale si achizitii cu iz penal! „Am muncit cinstit 20 de ani in privat! Nu-mi pot permite sa girez proiecte ilegale, imorale”

499

Gabriela Firea a sustinut, miercuri, ca are „20 de ani de munca cinstita in domeniul privat”. Cea mai mare perioada din fosta sa activitate a fost in slujba lui Dan Voiculescu, infractor condamnat pentru fapte de coruptie.

Gabriela Firea a facut un apel catre consilierii generali, in deschiderea sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti, sa-si faca „datoria fata de cetateni”.

„Legalitatea (…) si de asemenea posturile sunt verificate la sange de alte institutii. Avem DNA, avem Parchete, avem Curtea de Conturi. Nu cred ca legislativul Bucurestiului si anume Consiliul General isi poate justifica un posibil vot negativ sau abtinere facand presupunere ca in spatele construirii unui spital extrem de necesar si urgent pentru bucuresteni s-ar afla lucruri asa zis necurate. Daca dumneavoastra credeti ca dupa 20 de ani de munca cinstita in domeniul privat, dupa un mandat de senator si aproape un mandat finalizat de primar (…) imi pot permite sa girez proiecte ilegale, imorale, mult prea costisitoare, va inselati. Faceti aceste acuzatii total nefondat. (…) Vrem o tara ca afara. Cum sa avem o tara ca afara? Ieri si alaltaieri unii dintre consilierii generali isi tranzactionau posturi in ministere, macar de le-ar folosi la ceva, garantand ca nu voteaza astazi proiectul lui Firea. Nu se duce Firea acasa cu Spitalul Metropolitan, este un spital pentru romani”, a declarat primarul Capitalei.

Consilierii municipali ALDE propun retragerea de pe ordinea de zi a sedintei CGMB de miercuri a proiectului de hotarare privind Spitalul Metropolitan.

Viceprimarul Tomnita Florescu (ALDE) a precizat ca proiectul este insuficient fundamentat.

CGMB ar urma sa aprobe indicatorii tehnico-economici pentru realizarea, in Soseaua Pipera nr. 55, 63 – 65, a Spitalului Metropolitan, valoarea investitiei fiind de aproximativ 4,7 miliarde de lei cu TVA.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos