FIREA aloca fonduri DUBLE la cultura fata de sanatate si invatamant! Ce inseamna cultura pentru doamna Firea? Beculete, festivalul Bitanescu si biserici!

521

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat Consiliului General un proiect de buget revoltator. Firea vrea sa aloce sume uriase pentru actiuni cu puternic impact de imagine, in timp ce Sanatatea si Educatia vor beneficia de bani mult mai putini.

Potrivit economistului Florin Citu, senator PNL, Primaria Capitalei vrea sa aloce pentru „cultura, recreeere si religie” aproape 900 de milioane lei, de doua ori mai putin decat pentru Sanatate.

„Am inceput analiza bugetului Primariei Generale a Municipiului Bucuresti. Pana sa prezint o analiza completa, va rog sa va uitati cum sunt distribuite cheltuielile din capitolul Cheltuieli Social Culturale. 2+3+4 reprezinta 70% din 1.

1. Cultura, recreere si religie = 877.8 milioane lei
2. Sanatate = 435.3 milioane lei
3. Invatamant = 119 milioane lei
4. Asigurari si asistenta sociala = 73 milioane lei”, a scris Citu pe Facebook.

Unul dintre evenimentele finantate de Primaria Bucuresti este Festivalul „Rodica Popescu Bitanescu”. Actrita a fost una dintre sustinatoarele Gabrielei Firea in campania electorala, scrie aktual24.ro.

bitanescu

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos