Firea dezvaluie cand a intrat PSD la banuieli in privinta lui Grindeanu: ”A facut declaratia retragerii OUG13 ca si cand el ar fi luat decizia care s-a luat la nivelul coalitiei!”

407

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a povestit la Antena 3 momentul in care liderii PSD au intrat la banuieli in privinta lui Sorin Grindeanu. Totul a inceput in ziua in care OUG 13 a fost retrasa, scrie aktual24.ro.

”Discutam in coalitie retragerea OUG 13, Grindeanu nu a mai venit. In scandalul OUG 13, Grindeanu avea telefonul inchis. A disparut 6-7 ore. Ne-am speriat, am crezut ca a patit ceva, ca are probleme de sanatate.

Aghiotantul lui Calin Poescu Tariceanu, ofiter SPP, l-a sunat pe colegul sau de la SPP, aghiotantul lui Sorin Grindeanu, si a zis ca e sanatos insa nu poate sa spuna unde se afla.

Tariceanu i-a cerut sa-i transmita lui Grindeanu sa vina la intalnirea coalitiei. Acesta i-a zis ca o sa ii transmita, dar nu are voie sa spuna unde e.

S-a revenit cu telefoane si domnul de la SPP nu a mai raspuns. Cativa colegi care aveau relatii bune cu apropiati de-ai premierului au sunat sa vada ce se intampla. A aparut schimbat, spre seara. Lucrurile s-au inrautatit. Schimbat ca atitudine fata de cei care i-au dat incredere pentru a fi premier.

Trebuia sa vina in coalitie sa mearga toti trei si sa faca anuntul retragerii OUG 13. A mers la guvern si a facut singur declaratia si a facut ca si cand el ar fi luat decizia care s-a luat la nivelul coalitiei”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.