Firea, dezvaluirile Rise Project ”un nou ATAC MURDAR” la adresa sefului PSD! ”Se tot cauta motive pentru discreditarea lui Dragnea si a PSD. Dar romanii nu se lasa pacaliti”.

Gabriela Firea susține că materialul publicat vineri de jurnaliștii de la RISE Project reprezintă încă o încercare de discreditare a lui Liviu Dragnea, scrie b1.ro.

RISE Project au dat publicității mai multe discuții purtate de lideri PSD pe un grup de WhatsApp, în care aceștia plănuiau organizarea unei contramanifestații, ca reacție la protestele anti-OUG 13.

Firea susține că mesajele nu dezvăluie nimic nou, pentru că tot ce scrie în ele reprezintă oricum poziția oficială a partidului.

”Mie nu mi se par dezvăluiri pentru că liderii și-au asumat. Eram 116 persoane în acel grup de pe WhatsApp. Nu se poate demonstra autenticitatea acelor discuții. E un nou atac murdar la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa conducerii partidului. Nu știu ce să-i mai facă lui Dragnea. Se tot invetează motive pentru discreditarea lui Dragnea și a PSD. Românii nu se lasă păcăliți. Avem colegi care s-au desprins de lângă noi și au dat aceste capturi trunchiate cu scopul de a denigra partidul și conducerea”, a acuzat Firea, într-o intervenție pentru Antena 3.

De precizat este că, în ciuda a ceea ce a afirmat Firea, PSD nu și-a asumat protestul din februarie din fața Palatului Cotroceni ca fiind o contramanifestație organizată de el, ci a susținut tot timpul că acei oameni s-au organizat singuri să protesteze, pentru că sunt nemulțumiți de activitatea președintelui Iohannis.

Firea, dezvaluirile Rise Project ”un nou ATAC MURDAR” la adresa sefului PSD! ”Se tot cauta motive pentru discreditarea lui Dragnea si a PSD. Dar romanii nu se lasa pacaliti”. was last modified: iunie 2nd, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre