Loading...
Firea îi dă afară pe protestatari din Piața Victoriei chiar în luna în care PSD a anunțat că legile justiției vor fi adoptate! Primărița face acolo un târg de Crăciun! – Circul Politic

Firea îi dă afară pe protestatari din Piața Victoriei chiar în luna în care PSD a anunțat că legile justiției vor fi adoptate! Primărița face acolo un târg de Crăciun!

Gabriela Firea interzice protestele anti-coruptie in Piata Victoriei. Primaria condusa de Firea a aprobat organizarea targului de sarbatori „Festivalul de colinde si obiceiuri de iarna” exact in Piata Victoriei, unde au loc mitingurile impotriva modificarii legilor Justitiei. Astfel, Piata Victoriei va fi ocupata de targ (al treilea din Bucuresti) intre 2 -20 decembrie.

Jurnalista Nicoleta Savin, care a consultat protocolul semnat de institutia condusa de Gabriela Firea (PSD), relateaza pe 360news.ro detalii din document.

„Scena, in suprafata de 10 x 12 metri va fi amplasata in alveola centrala, cu spatele catre parcul Kiseleff, iar corturile si containerele vor fi amplasate stanga-dreapta fata de aceasta. Totodata, in spatiul destinat evenimentului vor fi amplasate un numar de aproximativ 30 de casute”, se arata in protocol.

Documentul delimiteaza clar aria in care va avea loc festivalul la care organizatorii spera sa aiba cel putin 50.000 de vizitatori in cele 12 zile. Alveola centrala este marginita de prelungirea Bulevardului Iancu de Hunedoara, prelungirea str. Paris, prelungirea Bulevardului Aviatorilor si a Soselei Kiseleff.

Protocolul mai mentioneaza toate aprobarile ce trebuie obtinute de la Politia locala, Administratia Strazilor, RATB, dar si atributiile legate de paza, salubrizare, asistenta medicala, evitarea poluarii fonice, eliminarea situatiilor generatoare de risc, rezolvarea problemelor de aprovizionare, parcare, restrictii de trafic etc

„Se stabileste ca persoane responsabile pentru conducerea adunarilor publice pe doamna Simion Elena Andreea si pe doamna Olivia Parescura”, se mai arata in documentul consultat de jurnalista Nicoleta Savin.

Manifestarea se va numi „Targ de sarbatori – festival de colinde si obiceiuri de iarna”, este organizata de PMB, Centrul de Proiecte Educationale si Sportive Bucuresti – PROEDUS si Centrul Cultural al municipiului Bucuresti – ARCUB, in perioada 5-17 decembrie.

In intervalul 1-4 decembrie platoul din Piata Victoriei va fi amenajat, iar perioada 18-20 decembrie este rezervata dezafectarii.

PROEDUS apartine chiar Primariei Municipiului Bucuresti, iar ARCUB se afla sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, fiind un serviciu public de cultura conceput in 1996, cu rolul de legatura intre autoritatea locala si societatea civila.

Urmatorul protest al Comunitatii „Coruptia ucide” a fost anuntat pentru 1 decembrie, de la ora 18.00.

Sursa: aktual24.ro

Firea îi dă afară pe protestatari din Piața Victoriei chiar în luna în care PSD a anunțat că legile justiției vor fi adoptate! Primărița face acolo un târg de Crăciun! was last modified: noiembrie 29th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close