Firea isi mascheaza incompetenta prin victimizare! Busoi: ”Ce proiecte poate impedica PNL cand PSD taie si spanzura tot?”

359

Cristian Busoi, Presedinte PNL Bucuresti se adreseaza in cel mai recent comunicat de presa remis primarului Capitalei: ”Doamna Primar General trebuie sa se calmeze si sa discute civilizat si la obiect. Amenintarile si spectacolul de nervi pe care il ofera in Consiliul General, nu intimideaza pe nimeni. Doamna Firea-i nervoasa nu ca, vezi Doamne, se blocheaza proiecte – care proiecte?”

Cristian Busoi continua spunand ca ”Motivul real este ca PNL – atat cat este – pune intrebari legitime si este atent ca bugetul bucurestenilor sa fie cheltuit eficient si transparent.

Informatiile despre mine si despre cat castig la Bruxelles ca europarlamentar sunt publice si transparente, nu ca in Primaria Capitalei. Ma astept ca doamna Firea sa mai toace placa “cu ce face Busoi la Bruxelles”, ca ce sa zica altceva?! Ca nu o lasa Busoi sa faca drumuri si retea de termoficare?

Legat de faptul ca-i opreste PNL proiectele… Este o victimizare pe care doamna primar poate sa o repete de 250 de ori. Ce sa opreasca PNL, cind este o minoritate, iar PSD, in majoritate taie si spanzura in Consiliul General?

Dna Firea si-a putut infiinta companiile dupa cum a dorit si face cam tot ce doreste, dar cand este vorba sa raspunda calm, despre cine conduce si ce bani se cheltuiesc in aceste companii, atunci Primarul General devine brusc victima inocenta, iar PNL, agresor.

Da, sunt companii ale municipalitatii in mai multe orase, nu a spus nimeni ca nu sunt. Ce nu spune dna Firea este ca vrea sa importe doar modelul de companie, nu si modul de functionare transparenta. In alte orase, activitatea si resursele cheltuite de aceste companiile sunt transparente si pot fi monitorizate, nu ca in Primaria condusa de doamna Firea unde jurnalistii sunt dati afara cu bodyguarzii din sediul companiilor.

Nervii doamnei Firea sunt din cauza ca nu se astepta ca PNL sa stea cu ochii pe ceea ce face PSD in Primarie, iar dna Firea si tot grupul sau de colaboratori sa nu poata juca, nestingheriti, cum isi doresc”, incheie Cristian busoi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos