Circ Media

Firea, jignita in ultimul hal de un europarlamentar PSD: ”Si o matura ar fi luat mai multe voturi ca Firea daca ar fi candidat la Primaria Capitalei!”

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan s-a enervat dupa ce Gabriela Firea a lansat atacuri dure la adresa lui Victor Ponta si a lui Sorin Grindeanu, aktual24.ro.

„Si o matura ar fi luat acelasi numar de voturi la primaria capitalei, daca puneam acolo drept candidat o matura”, a declarat Ivan la un post de televiziune.

Vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, sambata, ca in spatele refuzului lui Sorin Grindeanu de a demisiona se afla Victor Ponta. Ea l-a acuzat ca a tradat PSD a doua oara.

Loading...

„Creierul acestei operatiuni neconstitutionale si ilegale este domnul Ponta. Ma mir foarte mult de atitudinea sa cat timp i s-a oferit un post de ministru. Insa a refuzat, spunand ca vrea sa isi rezolve probelemle penale. Domnul Ponta nu s-a impacat cu gandul ca nu mai este presedintele PSD”, a spus Firea, sambata, la Antena 3.

Ea l-a acuzat pe Victor Ponta ca a „tradat a doua oara PSD”, prima data fiind in momentul in care si-a dat demisia din fruntea PSD pe Facebook.

Firea i-a catalogat pe Ponta si Grindeanu drept „pucisti”.

Firea a pretins apoi ca deznodamantul in cazul lui Sorin Grindeanu ar fi fost altul, „daca nu ar fi sters-o englezeste de la sedinta Comitetului Executiv”.

Loading...
Spre TOP