Firea și-a tras un nou consilier personal ”de tot râsul”! ”Garcea” responsabil cu relația dintre PMB și Centrul Istoric al Bucureștiului!

409

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, își completează echipa cu un nou consilier personal, care va avea ca principală responsabilitate relația dintre municipalitate, prin toate instituțiile acesteia, cu Centrul Istoric al Bucureștiului, pe toate planurile: urbanistic, comercial, cultural, curățenie, ordine publică, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

În urma consultării cu membrii Asociației Comercianților din Centrul Istoric al Bucureștiului, persoana desemnată să ocupe această funcție este vicepreședintele ACCIB, Mugur Mihăescu, cunoscut mai ales pentru rolul Garcea din celebra trupă de umor „Vacanţa Mare”.

„Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic și comercial, iar pe de altă parte se confruntă cu o serie de probleme specifice, deloc simple. Cei care își desfășoară activitatea zi de zi în această zonă cunosc cel mai bine aceste probleme, așa că le-am solicitat să-și desemneze un reprezentant care să vină să lucreze alături de noi. Vreau să demonstrăm totala deschidere a Primăriei pentru rezolvarea acestor probleme și cred că o persoană din afară ne poate ajuta să urnim lucruri care păreau înțepenite pe vecie”, a declarat Gabriela Firea.

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos