Loading...
Firea, ultimatum pentru guvernul PSD: fie își oferă sprijinul în rezolvarea problemelor grave ale Capitalei, fie demisionează din toate funcțiile politice! – Circul Politic

Firea, ultimatum pentru guvernul PSD: fie își oferă sprijinul în rezolvarea problemelor grave ale Capitalei, fie demisionează din toate funcțiile politice!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, că va demisiona din toate funcţiile din partid dacă problemele grave ale Bucureştiului nu îşi vor regăsi o rezolvare „într-un timp rezonabil”, spunând că nu îi folosesc funcţiile din PSD dacă nu reuşeşte că îi determine pe colegii săi „să privească cu obiectivitate problemele Capitalei”

Gabriela Firea a reclamat, înaintea şedinţei PSD, că guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria nu au sprijinit primăriile.

„Sunt primar al Capitalei de un an şi jumătate. În premieră, Bucureştiul a fost câştigat de şapte primari PSD, unul general şi şase de sectoare, şi din nefericire guvernele care s-au succedat la Palatul Victoria nu ne-au sprijinit”, a declarat Firea, la Palatul Parlamentului.

Ea a spus că acum i-a „renăscut” speranţa, pentru că o cunoaşte pe Viorica Dăncilă de câţiva ani şi ştie că este „un om corect şi un om care nu face rabat de la calitate”.

„Deşi am avut dezamăgiri anterior, acum cred că o parte din proiectele Capitalei vor fi rezolvate. Dacă nu, vă spun de pe acum – îmi voi da demisia din toate funcţiile politice. Rămân simplu membru de partid. (…) La ce-mi folosesc aceste funcţii de preşedinte PSD Ilfov, preşedinte interimar PSD Bucureşti, vicepreşedinte la nivel naţional, dacă eu cu aceste funcţii, care par importante, nu reuşesc să îi fac pe colegii mei să privească cu obiectivitate problemele Capitalei? (…) Dacă într-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei nu îşi vor regăsi o rezolvare, eu îmi voi da demisia din toate funcţiile politice”, a declarat Gabriela Firea.

Sursa: Digi24

Firea, ultimatum pentru guvernul PSD: fie își oferă sprijinul în rezolvarea problemelor grave ale Capitalei, fie demisionează din toate funcțiile politice! was last modified: martie 5th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close