Fiul cel mic al lui Adrian Nastase, in carti pentru unul din locurile PSD la europarlamentare!

1253

Mihnea Nastase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Nastase, este vehiculat in PSD ca posibil candidat pentru un loc in Parlamentul European, potrivit Romania TV. Mihnea Nastase este consilier politic la delegatia socialista din Parlamentul European dupa ce a fost angajat la cabinetul fostului europarlamentar PSD Catalin Ivan.

Fiul cel mic al lui Adrian Nastase este membru PSD Sector 1 si a spus in 2017 ca s-a inscris in partid la indemnul familiei. El a precizat ca eu existat influente de stanga din familie, acestea avand o influenta asupra deciziei sale.

Mihnea Nastase considera ca nu este momentul prielnic pentru a se discuta daca PSD a fost nedrept cu tatal sau.

„Nu cred ca este un moment prielnic sa discutam despre chestiunile astea, cred ca e momentul sa ne uitam spre viitor in momentul asta si avand in vedere ca am participat la un congres unde deschidem viitorul TSD-ului cred ca trebuie ar sa ne gandim la aceasta chestiune. Cred ca este momentul sa incep sa ma gandesc la anumite strategii de viitor. Sunt pur si simplu foarte fericit sa am reusit sa intru in organizatia TSD si PSD si ca voi reusi sa sustin macar prin prezenta mea aici proiectele partidului”, declara Mihnea Nastase la Romexpo, unde a participat la Congresul TSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos