Florin Calinescu, apel catre ministrul de Interne: „Carmensita si dragi politisti, terminati cu ipocrizia. Nu faceti din „m..e PSD” o chestiune penala”

Florin Calinescu a scris o postare pe Facebook in care le cere „Carmensitei“ si politistilor sa „termine cu ipocrizia“ si sa nu faca din „muie PSD o chestiune penala“, oferindu-le acestora si cateva „argumente“ in stilul caracteristic.

„Carmensita, mi amor… am un deosebit respect pentru politie. Bine, nu pentru asta a ta, adica a lu’ Livulica. Respectul meu e pentru cei care trudesc cu adevarat in slujba cetateanului. Acum, „muie”, in limba care a generat acest neologism, nu semnifica, din prima, sex oral. De o parte sau de alta. inseamna „fata”, „chip”, „gura”. Cam asa ceva. Dar daca ibovnicul pesedistelor, Livulica, crede ca „muie” inseamna doar sa se presteze sex oral, nu e ok. Nu pot fi de acord sa nu aram pamantul si sa nu il insamantam in acest sens, sa nu inmatriculam masini si, in general, sa tragem in penal orice muie care poate aduce progres omului, omenirii si omeniei. Pentru ca muia, ca sex oral, aduce bunastare. Veselie. Crestere economica. Demografica. Pace. Etc. etc. Deci, Carmensita si dragi politisti, terminati cu ipocrizia. Nu faceti din „muie PSD” o chestiune penala. Ea face subiectul si presedintiei si opozitiei si a minoritatilor. Face parte din cultura omenirii si a patrimoniului universal. Singurul liant intre economii, religii, sisteme politice. E patrimoniu ONU“, a scris Florin Calinescu pe Facebook.

Florin Calinescu, apel catre ministrul de Interne: „Carmensita si dragi politisti, terminati cu ipocrizia. Nu faceti din „m..e PSD” o chestiune penala” was last modified: august 2nd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre