Loading...
Florin Călinescu, despre rețeta după care PSD face numiri în funcții cheie la stat: ”Din nimeni în drum, belfer după modelul Tel Drum!” – Circul Politic

Florin Călinescu, despre rețeta după care PSD face numiri în funcții cheie la stat: ”Din nimeni în drum, belfer după modelul Tel Drum!”

Actorul Florin Calinescu publica un mesaj dur la adresa premieurlui Dancila si a lui Liviu Dragnea dupa numira unui nou prefect in judetul Neamt. Aceasta este Daniela Soroceanu, un fuctionar public de rang inalt, celebra pentru ca a stat in concediu medical nu mai putin de 16 luni.

„Dragostea curata pentru tara si conducator, a domnului Viorica, a zamislit o minune de prunc. Daniela Soroceanu. Si la soroc, micuta, a primit cadou de botez prefecturia de Neamt. Desi, copilul debil, cu mai bine de 16 luni de concediu medicamental, pilotul de incercare a unor coafori necunoscuti, dusmani ai omului, peste cei ai nasului Viorica, a primit ce meritam. Din nimeni in drum, belfer dupa modelul teldrum. Livulica, da-oinpizdamasiide treaba”, a scris Calinescu pe Facebook.

Presa centrala si locala constata, prin iunie 2010 cum Daniela Soroceanu este un adevarat campion national in ce priveste bugetarii de lux aflati in concediu medical. La acel moment – subiectul a fost dezbatut intens la televiziunile centrale si in publicatiile cu acoperire nationala – Soroceanu se afla in concediul medical de 16 luni.

La vremea respectiva, Soroceanu era directoarea Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Neamt. Timp de 16 luni, Daniela Soroceanu a stat acasa cu diagnosticul de tuberculoza osoasa. In tot acest timp, ea a incasat indemnizatie de concediu medical in valoare de 3.800 de lei. Ziarul Adevarul a catalogat-o atunci pe Soriceanu drept „bolnava de nesimtire”.

Sursa: aktual24.ro

Florin Călinescu, despre rețeta după care PSD face numiri în funcții cheie la stat: ”Din nimeni în drum, belfer după modelul Tel Drum!” was last modified: martie 19th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close