Florin Calinescu dezvaluie de ce Dragnea insista cu scenariul loviturii de stat: Ati remarcat de unde i-a copt capul!

Vedeta de televiziune Florin Calinescu a rabufnit pe FB dupa ce magistratii ICCJ, care l-au condamnat pe liderul PSD Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, au redactat motivarea solutiei.

Calinescu vorbeste despre acest lucru, dar si despre Fondul Suveran de Investitii, identificand asemanari intre Liviu Dragnea si Recep Erdogan, presedintele Turciei.

„Instanta suprema a motivat de ce livulica ar trebui sa execute trei ani jumate de parnaie. Desigur, urmeaza recursul. In alta ordine de idei, poate ati remarcat de unde i-a copt capu’ necesitatea unui fond suveran de investitii. Turcia. Erdogan a creat o astfel de monstruozitate. Miliarde de dolari care stau in pixul lui. El e presedinte. Ginerelu’, adjunct. Ca sa se proclame imparat, turcul a inventat o lovitura de stat. livulica zice si el ca pe 10 august a fost la fel…” scrie Calinescu pe Facebook.

Florin Calinescu dezvaluie de ce Dragnea insista cu scenariul loviturii de stat: Ati remarcat de unde i-a copt capul! was last modified: septembrie 16th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close