Florin Calinescu, mesaj ironic la adresa Vioricai Dancila: „Nu te zapaci. Raspunde calm si documentat. Ai vazut ce a patit seful tau”

324

Florin Calinescu a scris, pe contul sau de Facebook, un text ironic la adresa Vioricai Dancila, dupa ce marti, 16 iulie, premierul a prezentat in plenul Parlamentului European de la Strasbourg bilantul presedintiei romane a UE.

„Zi grea pentru dl. Viorica. Coafor, croitor, „imbalsamator”, Cocolino, ceva… S-a dus pe coclauri sa prezinte bilantul presedintiei la UE. Nasol, ca aprecieri, in afara de Grapini, Manda si vreo inca doi… Cel mai tare a fost servita de Verzii Europii. Curand va primi atentia cuvenita si din partea celor de acasa“, a scris Florin Calinescu pe Facebook.

Omul de televiziune i-a oferit si cateva sfaturi satirice premierului Romaniei. Printre altele, actorul a adus in vedere momentul in care jurnalistul si realizatorul emisiunii „Romania, te iubesc“ Alex Dima i-a pus intrebari Vioricai Dancila despre judetul Teleorman, pe care l-a numit „polul saraciei“.

In acest sens, Calinescu i-a recomandat sa raspunda „calm si documentat“, contrar reactiei nervoase a premierului, si i-a amintit „ce a patit“ Liviu Dragnea. Florin Calinescu i-a mai transmis, in mod ironic, sa „nu puna la suflet treaba cu Firea“.
„P.S. Cand te intreaba colegu’ Alex Dima, raspunde calm si documentat. Ai vazut ce a patit seful tau (si azi) cu „hai la baie”…P.S. 2. Nu te zapaci. La Strasbourg si peste tot, tot timpul vor creste preturile posetelor si baticurilor. PS. 3. Nu pune la suflet treaba cu Firea. Nu conteazaaa…“, a mai notat Calinescu in textul sau.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos