Florin „Ciordache” si-a dat arama de pesedist pe fata! Semne obscene in Parlament pentru opozitie

383

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei si vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a facut un gest obscen catre opozitiei chiar in plenul forului legislativ.

S-a intamplat dupa un discurs in plen, in care i-a atacat pe parlamentarii USR si PNL pentru criticile pe care le-au adus la modificarile legilor justitiei. Opozitia l-a aplaudat ironic dupa acest gest.

Florin Iordache a reactionat dur, marti, dupa publicarea raportului MCV pentru Romania, arata Digi24.

„Implementarea solicitarilor absurde ale Comisiei Europene din MCV ar bloca intreaga justitie din Romania”, este titlul comunicatului semnat de Florin Iordache, transmis marti.

„Am inceput parcurgerea raportului MCV pe anul 2018, prin care niste “experti” necunoscuti dau indicatii Romaniei cu privire la aplicarea unor legi DEJA in vigoare, iar absurdul uneia dintre recomandari iese cu totul in evidenta.

Astfel, Comisia Europeana solicita Parlamentului, prin raportul MCV, nici mai mult nici mai putin decat “oprirea imediata a implementarii legilor justitiei realizate de Comisia speciala comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru sistematizarea, unificarea si asigurarea stabilitatii legislative in domeniul justitiei, precum si a ordonantelor de urgenta emise de Guvern, stoparea implementarii Codului Penal si a Codului de Procedura Penala”, spunea Florin Iordache.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos