Florin Citu da cartile pe fata, dupa anuntul lui Teodorovici privind alegerile prezidentiale: „Orlando, iesi tu cu informatiile sau ies eu?”

324

Senatorul liberal Florin Citu transmite un mesaj dur pentru Orlando Teodorovici, care si-a anuntat intentia sa candideze pentru cea mai inalta functie in stat. Florin Citu il acuza pe acesta ca omoara economia in fiecare zi si il avertizeaza ca va iesi public cu informatii legate de legaturile lui cu o banca controlata de Moscova.

„Vanity, my favorite sin! (Vanitatea, pacatul meu favorit)

Baiatul cu ordonanta 114 care omoara economia in fiecare zi, animalul de companie al Vioricai si argat al infractorului Valcov, vrea sa candideze pentru Cotroceni.

Specialistul ala care nu are bani de pensii si salarii in buget dar care se imprumuta de la o banca privata ca sa cumpere statul o alta banca privata se vede presedinte.

O sa fie interesant. Mai ales ca acum doua zile am avut o intalnire cu trezorierul bancii controlate de Moscova.

Orlando, iesi tu cu informatiile sau ies eu?”, scrie, pe Facebook, Citu.

Banca la care se refera senatorul liberal este Banca Internationale de Investitii (BII), cu sediul la Moscova si, potrivt senatorului, controlata de Putin. Din toamna anului trecut, ministrul Finantelor este guvernator al BII, institutie care finanta in trecut Consiliul de Ajutor Economic Reciproc, creat la initiativa URSS in 1949 ca echivalent al Organizatiei Europeane pentru Cooperare Economica.

Reamintim ca Florin Citu l-a acuzat in repetate randuri pe Eugen Teodorovici de tradarea intereselor Romaniei si ale aliatilor strategici si s-a intrebat daca nu care cumva ministrul de Finante este spion rus.

Concret, Citu l-a acuzat de-a lungul timpului pe ministru ca a „planuit un vehicul financiar prin care Rusia se substituie sanctiunilor UE si SUA” . De asemenea, Citu i-a reprosat lui Teodorovici OUG 114 prin care a distrus intreaga economie si de care „au profitat doar rusii” si combinatii obscure cu celebra Banca Internationala de Investitii, „controlata de Putin.”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos