Florin Citu, dezvaluiri din trecutul lui Teodorovici: „Dupa ce a castigat alegerile europarlamentare PNL a punctat din nou. Orlando, acum fa ce te-am invatat si distruge-i din interior”

536

Eugen Teodorovici a fost ales presedinte executiv al PSD, iar liberalul Florin Citu nu a ratat ocazia sa-l ironizeze pe ministrul Finantelor. Florin Citu a publicat, duminica, pe pagina de Facebook, o fotografie mai veche in care noul presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, era candidat din partea PNL la alegerile parlamentare, in 2008. in fotografie mai apare Nini Sapunaru.

„Cartita. PNL, inca o victorie!!! Dupa ce a castigat alegerile europarlamentare PNL a punctat din nou. Orlando, acum fa ce te-am invatat si distruge-i din interior”, a scris Citu, pe Facebook.

Actualul ministru de finante din partea PSD a candidat la acea vreme din partea liberalilor pentru un loc de senator in Vrancea, dar a pierdut.

Teodorovici avea sa treaca la PSD, de pe listele caruia, in decembrie 2012, a fost ales senator de Buzau, iar in aceeasi luna a fost numit de Victor Ponta ministru al Fondurilor Europene.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos