Loading...
Florin Iordache își arogă puteri sporite! Forul pe care îl conduce e suficient pentru a hotărî asupra legilor justiției, nu e necesar punctul de vedere al Comisiei de la Veneția! – Circul Politic

Florin Iordache își arogă puteri sporite! Forul pe care îl conduce e suficient pentru a hotărî asupra legilor justiției, nu e necesar punctul de vedere al Comisiei de la Veneția!

Nu e necesar punctul de vedere al Comisiei de la Veneția în ceea ce privește modificarea procedurii de numire a procurorilor-şefi, a declarat Florin Iordache, autorul controversatei Ordonanțe 13 și șeful Comisiei parlamentare speciale de modificare a Codurilor penale.

”Nu se impune solicitarea unui punct de vedere de la Veneţia pentru că preşedintele nu e exclus nici din procedura de numire, nici din procedura de revocare. Sigur, nu e nevoie (…) Dacă în dezbateri se va cere şi schimbăm structural acest proiect, vom cere. La cum arată acum, nu se impune cererea unui punct de vedere de la Comisia de la Veneţia“, a declarat Florin Iordache.

Luni seară, coaliția PSD-ALDE a adoptat o solicitare a lui Florin Iordache ca forul pe care îl conduce să poată modifica şi completa toate actele din domeniul Justiţiei. Astfel spus, comisia condusă de autorul OUG13 are acum puteri sporite.

Sursa: b1.ro

Florin Iordache își arogă puteri sporite! Forul pe care îl conduce e suficient pentru a hotărî asupra legilor justiției, nu e necesar punctul de vedere al Comisiei de la Veneția! was last modified: noiembrie 21st, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close