Fost consilier al premierului Tudose: „La PSD, Dragnea ii minte pe baroni, baronii il mint pe Dragnea, fara de minte cati or fi?”

Felix Rache, fost consilier al premierului Mihai Tudose, reactioneaza sarcastic la lista celor 24 de lideri PSD care au semnat pentru demiterea lui Dragnea. Felix Rache il „taxeaza” pe Mihai Fifor, fostul ministru al Apararii, care sustine in continuare ca semnatura lui de pe lista a fost falsificata.

„Am vazut pe www.stiripesurse.ro lista cu cei 24 de membri in CEX-ul PSD care au semnat pentru ca Dragnea sa nu mai fie presedintele partidului. Din cei 24, doar 12 si-au mai pastrat votul in CEX. Unul a spus ca nu a stiut ce semneaza, cand scrie, in titlu, cat roata carului, motivul pentru care se strangeau semnaturile, altul a iesit si a declarat ca el nu ar cere niciodata demisia celui care i-a fost ca un parinte si l-a ajutat.

Acest ‘altul’ e numarul 12 pe lista, Mihai Fifor. Ma gandesc ca Fifor e singurul care poate sa nu spuna adevarul si in Postul Craciunului, el are dezlegare in tot timpul anului, nu numai in campania electorala. Prietenia pentru Liviu Dragnea nu a incetat, asa ne-au lasat sa intelegem Fifor si cei care au semnat sa il demita pe Dragnea si s-au razgandit. Si ei se inscriu in tabara celor mai buni prieteni ai lui Dragnea: Klaus Iohannis si Augustin Lazar. Stau si ma gandesc ca Dragnea e singurul om fara dusmani, dar cu multi prieteni. La PSD, Dragnea ii minte pe baroni, baronii il mint pe Dragnea, fara de minte cati or fi?”, scrie Felix Rache pe Facebook.

Fost consilier al premierului Tudose: „La PSD, Dragnea ii minte pe baroni, baronii il mint pe Dragnea, fara de minte cati or fi?” was last modified: noiembrie 23rd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close