Fost consilier prezidențial: ”Cu banii furați în România, vor fi liberi pe meleaguri mai calde! De-aia și Daddy e liniștit!”

416

Sebastian Lazaroiu anunta ca Liviu Dragnea nu are motive sa fie ingrijorat din cauza proceselor, pentru ca poate recurge oricand la strategia lui Mazare. Fostul primar al Constantei a fugit, sambata, din tara.

„Cam toti care si-au facut banii cu serviciile vor fi liberi pe meleaguri mai calde. De-aia si Daddy e linistit”, scrie Lazaroiu pe Facebook.

Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, aflat sub control judiciar, se afla in statul Madagascar, unde a cerut azil politic, potrivit unor surse judiciare.

IGPR a informat ca un barbat aflat sub control judiciar, care nu s-a prezentat la politia din Constanta pentru semnarea graficului de prezenta, a informat ofiterul de caz ca se afla pe teritoriul statului Madagascar, unde face demersuri pentru a obtine azil politic.

Potrivit acestora, sambata, in jurul orei 12,00, politistii din cadrul Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta s-au sesizat cu privire la faptul ca un barbat aflat in control judiciar, in baza unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, nu s-a prezentat pentru a semna in graficul de prezenta.

Dupa verificarile efectuate, cel in cauza a informat ofiterul de caz ca se afla pe teritoriul statului Madagascar unde face demersuri pentru a obtine azil politic.

„Conform procedurii, politistii constanteni au sesizat Inalta Curte de Casatie si Justitie. Mentionam ca masura privind controlul judiciar nu prevedea interdictia de a parasi tara. Pe toata perioada existentei masurii preventive a controlului judiciar, politistii nu au constatat incalcari ale obligatiilor impuse”, mentioneaza IGPR.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos