Fost consilier prezidential da de pamant cu Tariceanu: „Dancila l-a dezbracat pe Tariceanu in piata publica! Bravo, Viorica! Umileste-l, fata, pe ghertoi”

408

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu pune punctul pe i in conflictul iscat in coalitia penalilor si arata cum a fost redus la tacere marele om politic, Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE.

„Poate ca o sa o votez pe Viorica, mai ales dupa ce am vazut-o in banca aia la clasa pregatitoare. isi recunoaste limitele si disponibilitatea sa o ia de la capat. Putini ca ea. Dar nu pentru asta. Ci pentru ca, de doua luni incoace, l-a dezbracat pe Tariceanu in piata publica, ceea ce putini politicieni au facut cu el in ultimii treizeci de ani. I-a aratat cine e si mai ales cum arata ‘partidul’ pe care il conduce si câte parale face. Da, partidul ala cu care santaja el in vara ca sa obtina sustinere la prezidentiale din partea PSD. L-a luat pe Melescanu, vicepresedinte ALDE, cum iei ursuletii aia la bâlci, dupa ce ai nimerit trei din cinci”, a precizat Lazaroiu.

Potrivit analistului, a mai luat trei membri ALDE recent, printre care Gratiela Leocadia Gavrilescu, o apropiata a lui Tariceanu, si i-a propus ministri.

„si nu s-a multumit cu asta. A declarat ca, daca Tariceanu ii exclude din ALDE pe astia trei, o sa ia alti trei tot de la ALDE (iti dai seama ce bataie e acolo cine sa-l tradeze pe Tariceanu pentru un oscior; vegetarieni, deh). intre timp, disperatul, tot excluzând tradatori, si-a desfiintat grupul de la Senat. Bravo, Viorica! Umileste-l, fata, pe ghertoi”, a afirmat Lazaroiu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos