Fost consilier prezidential demoleaza candidatura lui Tariceanu la alegerile pentru Palatul Cotroceni: „Un prezervativ aruncat pe caldaram”

333

Anuntul lui Calin Popescu-Tariceanu privind candidatura sa la Cotroceni este ”un prezervativ aruncat pe caldaram”, arata intr-o postare pe Facebook sociologul si fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu.

„Tariceanu si-a anuntat candidatura la prezidentiale din partea ALDE. Mi-am rupt trei minute si douazeci de secunde din viata sa-i urmaresc anuntul. Figura speriata, discurs resentimentar, tonus imbatrinit. Cat am prins eu, se caina ca nu il sprijina PSD. N-a vorbit despre nimic altceva. Regrete, regrete, regrete, presarate cu amenintari voalate.

Eu credeam ca anuntul unei candidaturi la prezidentiale e motiv de bucurie, explozie de curaj, expresia unei determinari interioare. Cand colo, un prezervativ aruncat pe caldaram.

Sincer, speram sa vad un Tariceanu care sa smulga suficiente voturi de la PSD cat sa iasa Dancila pe patru. Dar pe urma mi-am dat seama ca e blat intre ei, firesc, pentru ca ALDE se teme sa nu fie dat afara de la guvernare”, spune Lazaroiu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos