Fost consilier prezidential dezvaluie ticalosia lui Tudorel! De ce Ghita a sponsorizat aducerea lui Nicolae Popa in tara!

264

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential in mandatul lui Traian Basescu dezvaluie de ce Sebastian Ghita a sponsorizat statul roman pentru a-l aduce inapoi in Romania pe fugarul Nicolae Popa. Totul a avut legatura cu un razboi mafiot intre Ghita si Sorin Ovidiu Vantu.

„Povestea, pe scurt. SOV si Nicolae Popa escrocheaza 300 de mii de romani naivi. Popa e ascuns in Indonezia cu o bursa lunara suficient de mare cat sa nu i se faca dor de tara. Ghita vrea sa-i fure televiziunea lui SOV, dar pentru asta are nevoie de turnatorul si complicele Popa in Romania, ca sa-l bage la apa pe Vantu. Asa ca Ghita sponsorizeaza statul roman cu niste bani de avion. Popa e adus, SOV bagat la zdup, Ghita e proprietar de televiziune.

Dar pentru ca Kovesi il cauta pe Ghita pe-acasa, acesta fuge in Serbia, de unde o si reclama la Parchet ca a luat bani sa-l aduca pe Popa. SOV, fara televiziune si din inchisoare, ii transmite lui Ghita ca-l iarta de datoria de 45 de milioane fiindca a bagat-o pe Kovesi in bucluc.

Intrebare – cat de ticalos e Tudorel?”, a scris Lazaroiu pe Facebook.

Nicolae Popa a declarat, duminica seara, la Antena 3 ca „a venit timpul ca toate abuzurile facute de acest Sistem sa inceteze si toti, incepand cu Kovesi sa plateasca”.

”Eu cred cu tarie ca a venit timpul in care toate abuzurile si atrocitatile comise de acest sistem toxic sa inceteze si reprezentantii lui de frunte, cum este doamna Kovesi, pentru inceput, sa plateasca pentru toate faradelegile din ultimii 12-14 ani. Mai cred ca, spre deosebire de Codul Penal si Codul de procedura penala, intelepciunea populara romaneasca a prevazut cate un proverb pentru toate situatiile in care te poti afla in viata: Ce tie nu-ti place altuia nu face, Minciuna are picioare scurte, Dupa fapta si rasplata, Roata se invarte, Cine seamana vant culege furtuna.

Si ar mai fi ceva, crestineste se spune ca nu este bine sa te bucuri de raul altuia. Eu sunt ateu. Sincer, ma astept si la alte bucurii referitoare la alte personaje din acest dosar. Implicarea directa a lui Basescu este o chestiune notorie deja. Toti cei care au participat atat la comisia rogatorie, care au fost in avionul cu care am fost extradat, care au participat la ‘discutiile informale’ cu autoritatile indoneziene, eu cred ca ar trebui sa raspunda”, a declarat Nicolae Popa la Antena 3.

Modul in care Nicolae Popa este prezentat de Antena 3 a starnit revolta.

„Cel mai mare escroc roman din perioada post-decembrista, Nicolae Popa, este prezentat ca o victima a abuzurilor la Antena 3. Un erou. Nu mai au nicio farama de umanitate, calca pe cadavre sa-si atinga scopul. Zeci de mii de romani au fost pacaliti in afacerea FNI, multi s-au sinucis dupa ce si-au pierdut casele, destine distruse, familii destramate, oameni imbatraniti in tribunale, asta au facut Nicolae Popa si SOV”, a comentat jurnalistul Ionel Stoica pe Facebook.

Sebastian Ghita a anuntat, duminica, ca a reclamat-o la Sectia pentru anchetarea magistratilor pe Codruta Kovesi, fost procuror-sef DNA, pentru constituire de grup infractional organizat. Afaceristul sustine ca Laura Codruta Kovesi i-ar fi cerut sa plateasca avionul pentru aducerea lui Nicolae Popa. Acesta a mai spus ca are martori, dar si o factura ca dovada in acest sens.

Nicolae Popa a fost condamnat in lipsa, in anul 2000, la 15 ani de inchisoare, pentru frauda, iar in anul 2006, alaturi de Ioana Maria Vlas, in legatura cu prabusirea Fondului National de Investitii, in urma careia mai mult de 100.000 de romani si-au pierdut banii investiti, iar statul roman, care garantase, a fost obligat sa plateasca circa o suta de milioane de euro compensatii. Popa a fost adus in tara, din Jakarta, in anul 2011.