Fost ministru de Justitie: „Nu accept scuzele lui Badalau. Scuze false, imi este scarba, PSD in realitate nu da doi bani pe noi”

675

Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei, afirma ca nu accepta scuzele lui Niculae Badalau adresate romancelor din diaspora. „Scuze false, imi este scarba”, arata Pruna.

„Eu nu accept scuzele domnului Badalau. Raman pe retina cu imaginea dezmatului manelist la care Badalau a participat, batandu-si joc de cei care muncesc in strainatate si trimit miliarde acasa, tinand tara lui Badalau cu capul deasupra apei. Judetul Giurgiu ‘pastorit’ de domnul Badalau e dintre cele campioane la somaj si depopulare.

Sunt plecata de 15 ani de acasa, din Romania, am inca buletin romanesc si nu voi renunta la el niciodata. Romania este tara mea. Putin imi pasa de ce crede PSD de mine si de alte milioane ca mine. Iau numai act de aceste scuze false, tarzii, puse pe altarul pretinsei reforme a PSD. Si imi este scarba. Caci PSD in realitate nu da doi bani pe noi. Vrea numai banii nostri”, a scris Pruna pe Facebook.

Badalau a declarat, inainte de sedinta CEX, ca va respecta decizia colegilor sai din CExN in cazul in care va fi sanctionat pentru declaratiile facute la adresa diasporei si si-a cerut scuze tuturor romanilor plecati la munca in strainatate si familiilor acestora.

„As incepe, din nou, sa-mi cer scuze tuturor romanilor plecati in strainatate la munca, sa-mi cer scuze familiilor lor. Regret contextul si formularea total nefericite, e clar ca eu nu gandesc asa si foarte multi oameni stiu asta. Eu ii pretuiesc si ii respect pe absolut toti romanii, indiferent unde sunt”, a declarat Niculae Badalau, miercuri, inainte de sedinta CExN al PSD.

Intrebat daca ar trebui sa faca un pas in spate din conducerea partidului, el a spus: „Respect decizia colegilor din CExN, accept decizia colegilor din CExN”.

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca in diaspora ar fi „700.000 de oameni (…) care au pasapoartele cu domiciliu”, restul fiind „fetele alea de le duc astia”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos