Fost șef ANAF, îl face praf pe ”Prea-Cinstitul” Dragnea: ”Se jură că nu are legătură cu Tel Drum. E cea mai mare MINCIUNĂ declarată public de un om politic!”

„Doar atât vă zic: e cea mai mare minciună declarată public de un om politic!” a scris fostul șef al ANAF Gelu Diaconu pe Facebook la scurt timp după ce Dragnea s-a dus la Antena 3 să mintă iar că nu are nicio legătură cu TelDrum.

Diaconu lasă să se înţeleagă că ar avea informaţii despre legătura liderului PSD cu firma din Teleorman.

Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 că nu este acţionar al Tel Drum şi nu a mai avut nicio legătură cu respectiva firmă din 2004. Gelu Diaconu afirmă că preşedinte PSD minte. „Doar atât vă zic: e cea mai mare minciună declarată public de un om politic!”, a scris fostul preşedinte ANAF pe Facebook.

Ulterior, Diaconu a declarat că declaraţia lui Dragnea este o „glumă”. „Eu am trăit ani fără speranța pe vremea lui Ceaușescu. Acesta își construise o castă de tovarăși obedienți cu care răstălmăcea realitatea și prostea poporul. Este exact ce face domnul Dragnea… ce glumă! Cică nu a mai avut cu nimeni contact de la Tel Drum de prin 2004? Dar cu alții, pentru bunăstarea Tel Drum & Co, ati mai avut ulterior vreo implicare prea-cinstite? Doar întrebăm, nu dăm cu parul!”, a afirmat Gelu Diaconu.

Sursa: comisarul.ro

Fost șef ANAF, îl face praf pe ”Prea-Cinstitul” Dragnea: ”Se jură că nu are legătură cu Tel Drum. E cea mai mare MINCIUNĂ declarată public de un om politic!” was last modified: august 28th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre