Fost șef PSD îl face praf pe condamnatul penal Dragnea: În comparație cu Liviu Dragnea, Tudose zici că-i Harvard!

548

Liviu Dragnea a primit noi etichetări din partea lui Victor Ponta. Acum deputat independent, Victor Ponta spune că e șeful ”opoziției față de Liviu Dragnea.”, scrie stiripesurse.ro.

Ponta și-a adus aminte, la Realitatea TV, că pensiile speciale au fost votate în Parlament pe când era plecat în Turcia și spune că Dragnea și ministrul de Interne, Carmen Dan, ”bat câmpii” despre pensiile speciale. Adevăratul motiv ar fi, spune Ponta, schimbarea unor chestori nedoriți de șeful PSD.

Liviu Dragnea era șeful PSD, eu eram în Turcia când s-au dat pensiile speciale. Haideți, să vorbim lucruri serioase, nu suntem Liviu Dragnea și Carmen Dan să batem câmpii. Vrea Dragnea să schimbe niște chestori. Schimbă-i, domne, în alt fel! Dragnea mai spusese o trăsnaie despre impozitul pe gospodărie.

Dragnea a căzut în ce au căzut mulți oameni. A vrut puterea absolută. Conducerea PSD a fost confiscată. Ce pesediști mai sunt la conducerea PSD? Mi-e teamă că cu cât va sta Liviu Dragnea mai mult, nu e vorba despre o persoană, ci despre stilul de conducere, o ia razna. Dragnea a luat-o razna mai repede. În comparație cu Liviu Dragnea, oricine e o lumină, iar Tudose zici că-i Harvard. A tot făcut păpuși cu chipurile noastre, cu mine, cu Geoană. Dragnea conduce ”după mine potopul”. ”Dacă mi se întâmplă mie ceva, se duce dracu și România!”. Dragnea e Băsescu, în sfârșit, acum e Băsescu. Sunt doi oameni inteligenți care își folosesc inteligența în mod greșit. Sunt șeful opoziției față de Liviu Dragnea.”, a fost comentariul lui Victor Ponta la Realitatea TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos