Fosta consoartă a fugarului Schwartzenberg are numai cuvinte de laudă la adresa premierului Dăncilă: „Ne califică la o democrație reală!”

529

Mihaela Rădulescu (48 de ani) a vorbit într-un interviu despre egalitatea între sexe, politică şi femei. Vedeta TV a mărturisit că a „bucurat-o enorm“ numirea Vioricăi Dăncilă în funcţia de premier.

Întrebată cum vede rolul femeii în politică şi ce părere are despre primul prim ministru femeie din istoria Romaniei, Viorica Dăncilă, Mihaela Rădulescu a răspuns că acest lucru a reprezentat pentru ea „o bucurie enormă“.

„Dna Viorica Dăncilă e prima femeie prim ministru în România şi asta ne califică mult mai coerent la o democraţie reală. Treaba asta m-a bucurat enorm, nu din perspectiva culorii politice, care mă lasă rece, ci ca principiu. Femeile sunt capabile şi performante în orice domeniu, dacă sunt lăsate să-şi facă treaba şi dacă sunt acceptate, respectate.“, spune Mihaela.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori – cu Bogdan Rădulescu (câteva luni în 1989), cu Ştefan Bănică Jr. (1997-1999) şi cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (2004-2008), alături de care are un fiu în vârstă de 12 ani. Vedeta a mai avut o relaţie de şase ani cu prezentatorul TV Dani Oţil.

Sursa: Adevarul