Fosta mana dreapta a lui Darius Valcov:  „A luat-o razna rau de tot! Devine pe zi ce trece mai disperat pentru ca „fularul” de la gatul lui se strange odata cu apropierea toamnei, cand va fi tot mai aproape de puscarie”

Valeriu Matei, fost viceprimar al Slatinei in perioada 2007-2008, cand Darius Valcov conducea orasul, lanseaza un atac dur la adresa consilierului lui Dancila. „Cum poti, mai, nesimtitule, sa-l faci pe ala ‘sandilau’, cand tu stii foarte bine de ‘consultatiile’ tale psihiatrice despre care vorbea, in 2008, doctorul Renica Diaconescu? Saracul de tine, ai luat-o rau de tot pe aratura!”, afirma Matei.

Matei a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care il acuza pe Darius Valcov ca da dovada de un „caracter josnic” si ca „este un tip diabolic care te minte si iti fura basca de pe cap fara sa clipeasca, asemeni unui iluzionist”.

„Valcov a luat-o razna rau de tot, devine pe zi ce trece mai disperat, mai ponegritor si toate acestea pentru ca ‘fularul’ de la gatul lui se strange odata cu apropierea toamnei, cand va fi tot mai aproape de intrarea in puscarie.

Toate iesirile din ultima perioada vor arata de fapt caracterul sau josnic, iar cei care chiar il cunosc stiu ca Valcov este doar un fariseu. Valcov nu este o eminenta cenusie, asa cum a vrut sa fie cunoscut, este insa un tip diabolic care te minte si iti fura basca de pe cap fara sa clipeasca, asemeni unui iluzionist. Este insa un scamator de mana a doua, pentru ca nu a reusit sa ascunda tot ce a furat.

Il cunosteam totusi ca pe un tip istet, care stie sa supravietuiasca sacrificand orice; acum insa s-a bagat singur intr-un mare rahat, iar la capatul acestui drum este doar poarta de acces in penitenciar.

Valcov vrea acum sa pozeze in salvatorul Romaniei, un patriot care nu tradeaza, un erou national care spune ‘Eu nu am ales in interesul meu sau al familiei mele… eu nu am vrut sa tradez Romania’’. Te apuca ‘plansul’ cand vezi cate sacrificii a facut acest individ in interesul Romaniei.

Dar tablourile si lingourile si banii furati de la buget si ‘altele’ despre care ‘prietenii’ stiu, pentru cine erau d-le Valcov, pentru interesul Romaniei? (…) Cum poti, mai, nesimtitule, sa-l faci pe ala ‘sandilau’, cand tu stii foarte bine de ‘consultatiile’ tale psihiatrice despre care vorbea, in 2008, doctorul Renica Diaconescu? Saracul de tine, ai luat-o rau de tot pe aratura!

Sfat: Ia-ti billet spre Costa Rica, cat mai ai timp”, a scris, pe Facebook, fostul viceprimar al Slatinei.

Fosta mana dreapta a lui Darius Valcov:  „A luat-o razna rau de tot! Devine pe zi ce trece mai disperat pentru ca „fularul” de la gatul lui se strange odata cu apropierea toamnei, cand va fi tot mai aproape de puscarie” was last modified: septembrie 5th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre