Fosta soţie a lui TOKES, dezvăluiri INCENDIARE despre viaţa personală a pastorului

297

Edith Tokes povesteşte cu lux de amănunte momentele dificile din căsnicia ei. Fosta doamnă Tokes descrie cum, în momentul naşterii fiicei lor, a fost nevoită să se interneze singură şi să nască fără sprijinul familiei. Edith spune că timp de două zile nu a fost vizitată la spital de niciun membru al familiei Tokes. În tot acest timp, soţul ei ar fi urmărit la televizor mineriadele.

„Ilona s-a născut în Cluj Napoca in 20 iunie 1990, sub supravegherea cumnatei mele care este medic obstetrician. Dimineaţa la ora 6 m-am internat singură la spital, soţul meu nu m-a însoţit, era absorbit de urmărirea mineriadelor în direct la televizor până în zori… Am născut la amiază, el nu a fost prezent nici în timpul naşterii şi nici după masă nu a venit în vizită. Şi nici a doua zi nu a venit! Nici soţul meu, nici membrii familiei Tokes nu m-au ajutat să ies din maternitate!”, scrie fosta soţie a pastorului

“Nu a participat la nicio aniversare a niciunuia dintre copii, a fost absent la ceremonia de confirmare a fiecăruia dintre cei trei copii, acceptând alte invitaţii publice pentru zilele de sâmbată. […] Poate să pară incredibil, dar timp de ani de zile în mod ostentativ nu mă felicita de ziua mamelor, cu toate că în ziua respectivă de obicei celebra slujba în congregaţia sa din Oradea şi felicita mamele. Era de părere că eu nu merit”, relatează Edith Tokes.

“Consider că un caz similar, elocvent a fost recepţia de Anul Nou de la Budapesta, în 2009, a cărei locaţie a fost biroul său de europarlamentar de pe bulevardul Andrassy. Europarlamentarul Lazlo Tokes mi-a comunicat că nu am ce să caut la recepţia de Anul Nou, că nu sunt invitată, şi că pe de altă parte oricum nu a hotărât încă dacă să mă introducă în acele cercuri sociale din Budapesta. […] Menţionez că afară erau -17 grade Celsius, iar eu tocmai fusesem externată de la chirurgie unde fusesem operată cu o tumoare la tiroidă”, a mai povestit aceasta.

Ce spunea Lazlo Tőkés despre fosta sa soţie

„Aş fi părăsit-o pe bestia asta de mult, dacă legile din România nu ar fi atât de nedrepte şi nu ar favoriza-o pe ea. Aş fi divorţat de mult de aceasta bestie ordinara dacă nu ar fi copiii, dar de dragul lor o întreţin şi pe ea, iar ea ştie acest lucru şi profită de asta, pentru că ştie că o voi întreţine până la moarte”.

Sursa: „Nu ne duce pe noi în ispită”, Ivan Andressew

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos