Fostul consilier prezidential al lui Antonescu are o aventura cu o studenta

402

Judecătoarea Iulia Motoc, de la Curtea Constituţională, întreabă, retoric, pe pagina ei de Facebook, dacă este „banal” ca un profesor universitar să aibă relaţii extraconjugale cu o studentă, iar ulterior să o promoveze până la gradul de conferenţiar universitar.

„Este banal ca un profesor universitar să aibă relaţii extraconjugale cu o studentă, devenită apoi asistentă universitar, lector, conferenţiar etc? Colegii mei de la Facultatea de Ştiinte Politice ştiu la cine mă refer”, scrie Motoc.

Deşi ea nu precizează numele respectivului profesor, ulterior ea arată că a mai scris despre acest personaj, care s-ar ocupa de fonduri europene. Or, cu câteva ore mai înainte, judecătoarea Moţoc preluase, pe pagina ei de Facebook, un material de pe blogul lui Andrei Bădin, în care se afirmă că profesorul universitar Daniel Barbu ar fi „escrocat” UE cu un sfert de milion de euro.

Daniel Barbu, fost consilier prezidenţial în perioada în care Crin Antonescu era preşedinte interimar, candidează acum, pentru PNL, pentru un mandat de senator, într-un colegiu din sectorul 3.

La discuţia de pe pagina de Facebook a participat şi judecătorul Cristian Danileţ, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, care a apreciat că fapta profesorului universitar este „extrem de gravă” şi a amintit că, recent, CSM a exclus din magistratură un judecător care „soluţiona cauze pentru colega de apartament, avocată”.
sursa: EVZ.ro

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos