Fostul consilier prezidential, despre prabusirea PSD: „Dragnea desfiinteaza organizatia in veselia bolnava a membrilor! Un agregat straniu care se autodizolva, nenorocind o tara”

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza cele mai recente date ale sondajului IMAS, care arata caderea PSD la 25%. „Circula un sondaj IMAS cu PSD la circa 25%. Nu ma surprinde. Trendul descendent s-a accelerat de multisor.

Dupa doi ani de guvernare, cu marit pensii, salarii, scazut taxe, sa-ti injumatatesti capitalul electoral e o performanta deosebita. Ai zice ca tara asta e locuita de nebuni si carcotasi, daca n-ai sti si cealalta parte a povestii.

Oricum ar fi, povestea merita sa intre in manualele de politologie la capitolul „simulacru de partide”, categoria „secta sinucigasilor”.

Sa ne bucure ca e la 25%? I-ar opri asta de la demolarea institutiilor? Ar interveni instinctul de conservare?

Din pacate, nu, pentru ca nu vorbim de un partid, cu adevarat, ci de o federatie de clanuri mafiote, unite acum de un singur obiectiv: amnistia si gratierea (si liberi si cu banii furati).

Cand ai ajuns aici stii ca s-a terminat. stii ca dupa ce dai amnistia si gratierea te duci lejer sub 20%, dar nu mai ai nimic de pierdut oricum.

Practic, Dragnea desfiinteaza organizatia (nu-i zic partid, pentru ca nu e) in veselia bolnava a membrilor. Dupa treizeci de ani, se vede exact ce au construit Ion Iliescu si Adrian Nastase. Un agregat straniu care se autodizolva, nenorocind o tara.

Sigur, pseudo-partidul asta are asteptari si mecanisme de auto-pacalire diferite in functie de nivel.

Cei de la varf stiu ca s-a terminat, dar interesele lor individuale vor triumfa.

Cei de pe la mijloc spera ca va mai fi o revenire miraculoasa in apropierea alegerilor, dar nu vor sa-si tulbure marele festin al guvernarii cu griji de genul asta. La urma urmei, mai sunt si alte partide, sari la timp in alta barca si te salvezi, e reteta verificata.

La baza e tragedia. Acolo avem captivii propagandei, usor de pacalit de comentatorii platiti, de sondajele masluite, de tonul tamp-victorios al unora precum Codrin, Mitraliera, Pop si altii. Ei se trezesc abia dupa exit-polluri si injura obiditi marea conspiratie occidentala: facebook, Soros, Timmermans, dupa care se intorc cuminti la locurile lor, la fel de saraci, visand la urmatoarele alegeri cand „ai nostri vor birui iarasi””, scrie Lazaroiu pe Facebook.

Fostul consilier prezidential, despre prabusirea PSD: „Dragnea desfiinteaza organizatia in veselia bolnava a membrilor! Un agregat straniu care se autodizolva, nenorocind o tara” was last modified: decembrie 6th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close