Fostul ministru al Educatiei, agramatul Pop „Genunche” a ajuns sa dea lectii: „Premierul sufera de analfabetism functional”

577

Senatorul PSD Liviu Marian Pop, zis „genunche” sustine ca premierul Orban da dovada de „analfabetism functional guvernamental”. Pop a starnit numeroase ironii din partea presei si pe retelele de socializare pentru numeroasele sale greseli gramaticale si de logica.

„Trebuie sa atentionez incompetenta in declaratii a lui Orban. Domnul premier sufera de analfabetism functional guvernamental. Alocatiile au fost marite la inceput de an, pe o propunere a PSD. Nu are cum sa fie un impact bugetar de 6 miliarde de lei. Nu are nicio legatura bugetul de pensii cu bugetul de stat. Alocatiile pentru copii se aloca din bugetul de stat, pensiile se dau din bugetul asigurarilor sociale. Este aceeasi demagogie ieftina pe care PNL a folosit-o. Daca nu sunt capabili, sa isi dea demisia! Alocatiile s-au majorat de la 150 RON la 300 RON, nu la 3.000 RON! Sper ca presedintele Iohannis sa nu trimita la CCR legea prin care se dubleaza alocatiile copiilor”, a delarat Liviu Pop la Romania TV.

Premierul a declarat, miercuri seara, ca PSD a dat dovada de „iesponsabilitate” prin dublarea alocatiilor pentru copii.

„Votul pe alocatii este iresponsabil. Este lipsa de bun simt. Bugetul are constrangeri inimaginabile. Nu umflam cu pompa venituri care nu vor exista niciodata. Impactul este de 6 miliarde, ganditi-va ce inseamna. Si eu imi doresc cresterea alocatiile pentru copii, dar nu poti sa vii dupa un an si sa o dublezi iar”, a spus premierul la Digi24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos