Fostul ministru „genunche” Liviu Pop, atac la romanii care ies in strada: Pentru PSD, protestatarii sunt prea mici, „un fir de praf”

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, este de acord cu consilierul Darius Valcov. „Orice protestatar e un firicel de praf” in drumul Romaniei. Declaratia de sustinere a celor spuse de consilierul premierului Dancila a fost facuta de senatorul PSD la Digi24.

Liviu Pop: „Nu e vorba de social-democrati, e vorba de Romania. Romania are un PIB de peste 200 miliarde de euro, putem deveni al 8-lea PIB din Europa. In drumul Romaniei, orice protestatar e un firicel de praf, pana in 2020, Romania va arata mult mai bine. Daca romanii in 2020 vor considera ca PSD nu a guvernat bine si vor vota PNL, cu siguranta cei care vor ajunge in 2020 la guvernare vor lua Romania de mult mai sus, adica de la un PIB de aproape 200 miliarde.

Nu a fost un partid politic care a protestat. Daca era un miting autorizat, niciodata nu am critica, si nici Opozitia nu a criticat Puterea atunci cand s-a facut un miting autorizat. Cand nu ai un protest autorizat nu putem sa comentam.”

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a declarat la Antena 3 ca protestatarii #rezist reprezinta „un fir de praf”. intrebat daca nu vom fi catalogati drept „extremisti”, daca vocea Romaniei se va auzi ca a Ungariei sau a Poloniei, Valcov a replicat: „De cine suntem numiti extremisti? De #Rezist, Antifa de Romania? Haideti sa-i ocolim, sa-i sarim, sa trecem pe langa ei, pentru ca sunt un fir de praf, un firicel mic de praf in drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o meritam”.

Fostul ministru „genunche” Liviu Pop, atac la romanii care ies in strada: Pentru PSD, protestatarii sunt prea mici, „un fir de praf” was last modified: decembrie 3rd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close