Fostul ministru „genunche”, Liviu Pop, sare la gatul presedintelui! Politrucul Iohannis a plagiat!

Fostul ministru al Educatiei Liviu Pop acuza ca proiectul „Romania educata”, lansat de presedintele Klaus Iohannis, are suspiciuni „rezonabile” de plagiat.

„Rezultatele proiectului “Romania educata”, finantat din bani publici, au suspiciuni rezonabile de plagiat si falsificare. il poftesc pe autointitulatul politruc K.W. Iohannis sa verifice si sa comunice public concluziile”, a scris Pop, pe pagina lui de Facebook.

Klaus Iohannis a lansat in dezbatere publica, miercuri, la Cotroceni, proiectul „Romania educata”, el spunand ca generatiile de tineri trebuie pregatite pentru ce va fi in viitor, nu pentru cum a fost cand decidentii au fost elevi, sau studenti, sau ministri.

Proiectul reprezinta cea mai ampla si de durata consultare publica desfasurata pana acum in domeniul politicilor publice din educatie. La dezbatere au participat peste 10.000 de persoane, iar la elaborarea documentelor lansate cu aceasta ocazie au contribuit peste 60 de institutii publice, organizatii neguvernamentale si reprezentanti ai actorilor din domeniu, a precizat Administratia prezidentiala intr-un comunicat. „Acest demers exprima dorinta Presedintelui Romaniei ca fiecare roman sa aiba ocazia de a contribui la proiect”, a adaugat sursa citata.

Fostul ministru „genunche”, Liviu Pop, sare la gatul presedintelui! Politrucul Iohannis a plagiat! was last modified: decembrie 6th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close