Fostul ministru Nicolescu lamureste daca se intoarce la Petrom!

405

Fostul ministru al Energiei, Razvan Nicolescu, a scris o postare pe pagina personala de Facebook prin care a precizat ca anumitor persoane le este teama ca acesta se va intoarce la Petrom in functia pe care a avut-o acum 10 ani.

”Unora le e teama ca ma intorc la Petrom pe pozitia pe care am fost acum 10 ani.

De cateva zile s-au apucat sa „motiveze” ziaristii si sa inventetze „fake news” despre acest lucru. Nu prea le-a reusit pentru ca majoritatea jurnalistilor sunt profesionisti si integri. Oricum, astfel de lucruri nu ma impresioneaza deloc. imi aduc doar aminte de anii 90 si de revista ”Romania Mare„.

Din pacate, trebuie sa ii linistesc si sa spun ca nu am vorbit nimic cu dl. Seele despre o intoarcere la Petrom. in plus, imi respect mult cariera facuta prin munca ca sa ma gandesc sa ma intorc pe o pozitie pe care am fost in urma cu multi ani.

Am construit la Deloitte cea mai buna echipa pe energie si sustenabilitate din Romania. Mi se pare greu ca vreo organizatie din Romania sa imi poata oferi o provocare profesionala mai mare decat cea pe care o am acum.

PS. Din motive personale, legate mai ales de vacanta, am evitat in ultimul timp aparitiile publice. Nu e nici un alt motiv. Confirm insa ca la invitatia Presedintiei Romaniei voi sustine saptamana viitoare, la Forumul Economic aferent „Initiativei celor Trei Mari”, o alocutiune pe teme de securitate energetica. „Initiativa celor Trei Mari„ este evenimentul anului in Romania”, a scris Razvan Nicolescu pe Facebook.

Ulterior, postarea a fost stearsa. Contactat de Capital, Razvan Nicolescu a raspuns ca aceasta reprezinta politica paginii lui de Facebook si are dreptul sa stearga ceea ce posteaza.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos