Fotografia care a „cucerit” Facebook: „Doua sefe“! Cum se prezinta proaspat numitele la carma ANAF si Agentiei Medicamentelor!

512

Fotografia in care apar doua doamne si pe care internautii le-au identificat drept noua sefa a ANAF si noua sefa a Agentiei Nationale a Medicamentului a ajuns virala pe Facebook.

„Doua sefe!“ este descrierea fotografiei postate de Andi Carlan, in care apar doua doamne care isi fac un selfie. Internautii le-au identificat pe cele doua persoane drept noua sefa a ANAF, Mihaela Triculescu, si noua sefa de la Agentia Nationala a Medicamentului, Adriana Cotel. Fotografia a strans numeroase comentarii.

In urma cu cateva zile „Adevarul“ a scris ca recentele numiri facute la varful conducerii ANAF si a Agentiei Nationale a Medicamentului par desprinse dintr-o telenovela locala cu patru personaje: Cotel – Iordache, Triculescu – Valcov. Andrei Iordache, om de casa al lui Valcov, a fost arestat in 2013 pentru ca ar fi ajutat la masluirea unor probe de sange. Iordache este prieten apropiat al Adrianei Cotel, sefa de la Medicamente si prietena prietenei lui Valcov, Mihaela Triculescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos