INCA O FRAUDA: Eugen Tomac duce studentii basarabeni la Chisinau sa-l voteze si le promite cate 100 de euro! VEZI DOVADA!

541

Eugen Tomac, fost sef al Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni si fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, organizeaza o mare actiune de turism electoral cu studenti, prin intermediul Organizatiei Studentilor Basarabeni din Romania (OSB), pe care vrea sa-i duca gratuit sa voteze la Chisinau pentru a obtine un mandat de deputat pentru Diaspora!

Asta la scurt timp dupa ce Corpul de Control al Primului Ministru al Romaniei a sesizat DNA cu privire la cheltuirea ilegala a aproape un milion de euro in perioada in care era sef la DRP, in urma unui raport al Curtii de Conturi care arata cum a fondurile destinate moldovenilor, pregatindu-si campania electorala.

Anuntul dat de OSB a creat mare valva in lumea studentilor basarabeni din Romania, mai ales ca li s-a promis si suma de 100 de euro pentru a se urca in autocarele puse la dispozitie GRATUIT! De unde are Eugen Tomac atatia bani?

Citeste Continuarea pe Moldoveanul.md!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos