Fugarul Ghita, facut praf de SOV intr-un text de senzatie: ”Fa Ghita, tu nu esti o eroina nationala, esti o amarata de centurista!”

319

Sorin Ovidiu Vintu a scris joi un text de senzatie despre Ghita. Reactia lui Vintu vine dupa ce taratura SRI a sustinut ca i-a dat suma de 7.000 de euro Laurei Codruta Kovesi, in 2012, prin intermediul generalului Florian Coldea, pentru ca aceasta sa isi achizitioneze o masina.

Textul lui SOV:

„Fa, Ghita

Folosesc acest apelativ din mai multe considerente; Domnule Ghita nu ti se potriveste, Ghita simplu suna prea de porc asa ca am decis sa folosesc acest apelativ care cred ca-ti va deveni familiar in curand, chiar daca eu nu-mi doresc asta. Te vreau liber si sanatos ca sa-mi pot lua inapoi banii pe care mi i-ai furat. Revenind la problema am inteles ca aseara ti-ai batut joc de sentimentele pe care le-as avea vizavi de Laura Codruta Kovesi.

Fa Ghita, tu nu ai de unde sa stii cum gandeste un barbat cand vede o femeie lapidata aproape la propriu de o hoarda de pitecantropi. Iti spun eu – O apar din instinct, din educatie, din fair-play. Tu stii a dracului de bine cine a comandat tot “genocidul” economic si politic din Romania, dar ti-e frica s-o spui. Daca nu era ea, gaseau pe altcineva si lucrurile se intamplau exact la fel. Fa Ghita, tu nu esti o eroina nationala, esti o amarata de centurista care dupa ce te-ai intins cu cine a vrut si cine n-a vrut ai inceput sa-ti dai pestii in primire. Dar faza cea mai scarboasa pe care ai comis-o a fost cu cei 7000 euro. Chiar daca i-ai dat, n-aveai voie s-o spui. Este gretos ca un barbat sa spuna public si ca ceara inapoi cadoul pe care i l-a facut unei femei.

Nu sunt fan Kovesi, asa cum am mai spus-o. Urasc abuzurile mai mult decat oricine din tara asta, dar, stiu cine le comanda si n-am nicio problema s-o spun de trei ani incoace, sunt vacarii de dincolo de garla adevarati sefi ai Romaniei, adevaratul stat paralel. Si tu o stii, dar, e mult mai sigur sa lovesti intr-o femeie. Nu, ma cherie?”

Sursa: comisarul.ro