Functia de purtator de cuvant al PSD poarta noroc! Dupa Firea, e randul lui Adrian Dobre sa fie plasat intr-un post de conducere!

Purtătorul de cuvânt al Parditului Social Democrat (PSD), Adrian Marius Dobre, a fost numit, la 7 august, administrator în cadrul Societății Naționale de Radiocomunicații (SNR), conform datelor operatorului telecom, scrie profit.ro.

SNR este controlată integral de stat, prin Ministerul Comunicațiilor.

Dobre a fost numit purtător de cuvânt al PSD în luna februarie a acestui an, poziție rămasă vacantă din martie 2016, după ce Gabriela Firea a renunțat pentru a se ocupa de campania electorală în alegerile locale.

În luna ianuarie a acestui an, Dobre a fost numit din nou în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii. Revocarea din funcție a avut loc în luna iunie.

Anterior, el mai ocupat funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii în perioada iulie 2015 – martie 2016, când a fost revocat de Dacian Cioloș.

Cu afaceri de 258,6 milioane de lei în 2016, SNR este cel mai mare jucător local în domeniul broadcasting-ului (difuzare și transport programe radio și TV). De asemenea, sub brandul Radiocom, SNR este furnizor de rețele și servicii de comunicații, transfer de date și Internet.

Functia de purtator de cuvant al PSD poarta noroc! Dupa Firea, e randul lui Adrian Dobre sa fie plasat intr-un post de conducere! was last modified: august 17th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre