Functia de purtator de cuvant al PSD poarta noroc! Dupa Firea, e randul lui Adrian Dobre sa fie plasat intr-un post de conducere!

443

Purtătorul de cuvânt al Parditului Social Democrat (PSD), Adrian Marius Dobre, a fost numit, la 7 august, administrator în cadrul Societății Naționale de Radiocomunicații (SNR), conform datelor operatorului telecom, scrie profit.ro.

SNR este controlată integral de stat, prin Ministerul Comunicațiilor.

Dobre a fost numit purtător de cuvânt al PSD în luna februarie a acestui an, poziție rămasă vacantă din martie 2016, după ce Gabriela Firea a renunțat pentru a se ocupa de campania electorală în alegerile locale.

În luna ianuarie a acestui an, Dobre a fost numit din nou în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii. Revocarea din funcție a avut loc în luna iunie.

Anterior, el mai ocupat funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii în perioada iulie 2015 – martie 2016, când a fost revocat de Dacian Cioloș.

Cu afaceri de 258,6 milioane de lei în 2016, SNR este cel mai mare jucător local în domeniul broadcasting-ului (difuzare și transport programe radio și TV). De asemenea, sub brandul Radiocom, SNR este furnizor de rețele și servicii de comunicații, transfer de date și Internet.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos