Gabriel Berca: PDL Bacau o sustine pe Elena Udrea la sefia PDL!

792

1elena udreaPresedintele PDL Bacau, Gabriel Berca a declarat ca sustine candidatura Elenei Udrea pentru sefia partidului.

Elena Udrea a fost prezenta la acest sfarsit de saptamana la Bacau pentru a-si sustine motiune in fata democrat-liberalilor din judet.

„O sustin pe Elena Udrea in functia de presedinte al PDL. Am avut ocazia de a lucra in repetate randuri cu dna. Udrea si trebuie sa va spun ca este o persoana puternica si capabila de a intra in batalia politica impotriva lui Victor Ponta si Crin Antonescu. Avem nevoie de figuri proaspete in partid si trebuie sa incepem chiar cu presedintele PDL. Partidul are nevoie de o echipa noua de conducere si care sa nu apara epuizata si fara vlaga asa cum se intampla la ora actuala”, a spus Gabriel Berca.

Fostul ministru de Interne al Cabinetului Ungureanu a mai declarat ca Vasile Blaga trebuie inlocuit si ca urmare a esecului din alegeri, dar si pentru ca s-a inconjurat de oameni suspecti de blat cu USL.

„Nu putem ascunde sub pres esecul PDL de la alegerile parlamentare. Din vara si pana in decembrie, partidul a pierdut un million de voturi cu actuala conducere. In orice partid normal, dupa un esec electoral este nevoie de o schimbare, asa cum s-a intamplat si in cazul PSD si PNL. E nevoie ca Vasile Blaga sa faca un pas in spate pentru ca asa nu mai merge. In vara, dupa alegerile locale, echipa condusa de Emil Boc si-a dat demisia. Asa se procedeaza si echipa Vasile Blaga ar trebui sa ia exemplu. Ceea ce mai este deranjant, nu doar pentru mine, dar pentru toti colegii de partid cu care am vorbit este faptul ca actuala conducere a partidului pare ca s-a inconjurat numai de oameni care fac blat cu USL”, a mai spus Gabriel Berca.

Elena Udrea a fost prezenta sambata in organizatiile PDL Bacau si Vrancea pentru a-si sustine motiunea pentru sefia partidului. Deputatul PDL a fost insotita de fostul ministru de Interne, Gabriel Berca, presedintele PDL Neamt, Gheorghe Stefan, fostul secretar de stat la ministerul agriculturii, Adrian Radulescu, deputatul Florin Secara, precum si de primarul Romanului, Laurentiu Leoreanu.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos