Mai mult

  Gabriela Firea a cheltuit peste un milion de euro sa faca publicitate spitalului de copii „Gomoiu”! Unitatea a fost construita cu supraevaluari de 2.485%! Un vas de toaleta, cumparat cu aproape 3.000 lei!

  9,536FaniÎmi place

  Gabriela Firea se lauda ca a construit Spitalul de copii „Victor Gomoiu”, cladire inceputa insa pe vremea lui Sorin Oprescu si preluata de actualul primar general in stadiul de finalizare de 85%. Mai mult, potrivit unui raport al Corpului de Control al Guvernului, citat de libertatea.ro si referitor la perioada 2012-2017, preturile de achizitii ale echipamentelor au fost majorate si cu 2.485%.

  Ce reiese din documentele consultate de jurnalistii de la Libertatea:

  Controlul se refera la perioada 2012-2017, Corpul de Control al Guvernului a realizat un raport amplu despre cheltuielile din interiorul ASSMB, Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale din Bucuresti.

  Documente interne din Primarie care arata cum Gabriela Firea a dat televiziunilor, radiourilor si site-urilor 5,2 milioane de lei in perioada 15 august – 15 noiembrie ca sa promoveze realizarea unui spital unde Corpul de Control al Guvernului a descoperit o frauda uriasa!

  8 vase de toaleta instalate la spitalul de copii Gomoiu au fost platite cu 2.858 de lei bucata, in timp ce au costat, de fapt, 272 de lei!

  La capitolul II.7 se vorbeste despre “realizarea obiectivului de investitii “Reconstructia, reamenajarea, modernizarea si echiparea spitalului Clinic de Copii „Victor Gomoiu”” “Executantul obiectivului de investitii a practicat adaosuri comerciale ridicate, ceea ce a condus la o majorare a pretului de vanzare a echipamentelor fata de pretul sau de achizitie cu procente cuprinse intre 59% si 2.485%”.

  Tot inspectorii observa ca “ofertantul si-a stabilit profitul si cheltuielile indirecte in valoare totala de 30% (5% si 25%)”

  Primarul Gabriela Firea, a declarat recent la Digi 24 ca a construit Spitalul „Victor Gomoiu”. „Da, si noi construim spital, si eu am construit spital, Victor Gomoiu, am gasit o cladire bantuita (sic! – n.r.). Gabriela Firea, ca primar general, care iata ca este atacata nedemn, a construit acest spital”.

  Gabriela Firea a fost aleasa primar in iunie 2016.

  Ultimele stiri

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Rares Bogdan a rabufnit la adresa social democratilor: „PSD impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu Uniunea Europeana”

  Liderul delegatiei eurodeputatilor romani din grupul PPE, Rares Bogdan, a anuntat joi, intr-o postare pe pagina sa de...

  Numire controversata la Sala Palatului! Sinecura pentru un fost membru UNPR

  PNL continua seria numirilor politice in functii cheie, de data aceasta la Sala Palatului. Noul director general, Adrian...

  Altii au apreciat si...