Gabriela Firea a dezvaluit unde era cand a fost condamnat Dragnea: „Am avut o senzatie de fior fizic intr-o biserica din Bucuresti!”

299

Gabriela Firea a dezvaluit unde se afla in momentul in care a aflat despre condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare. Primarul Capitalei a marturisit ca a avut „o senzatie de fior fizic” si nu i-a venit sa creada atunci cand a aflat, intr-o biserica din centrul Bucurestiului, „unde este o icoana facatoare de minuni”, ca Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare.

Aceasta a spus ca nu s-a asteptat la asa ceva mai ales ca „in folclorul politic se indusese ideea ca nu se va intampla asta” si ca fostul lider al PSD „doar va fi hartuit cu dosare pentru a nu avea sanse la Cotroceni”.

„Cum am primit eu acea vestea, acea stire? Ma aflam intr-o biserica, biserica de langa universitate, se spune ca este biserica studentilor, unde este o icoana facatoare de minuni, (…) aveam telefonul pe meeting trecut si vedeam cum apar tot felul de stiri si nu imi venea a crede … am avut realmente o senzatie de fior fizic … nu-mi venea a crede, dar sub nicio forma”, a raspuns primarul Capitalei, potrivit hotnews.ro.

Ea a precizat ca niciodata nu se va bucura de raul unui om, indiferent ce i-a facut acesta: „si mi-a facut multe, multe si nu vreau sa le mai reiau … nu stiu, cade la pat sau isi pierde libertatea (…) Doamne fereste”.

Firea a adaugat: „in general oamenii politici diabolici trebuie sa iasa din politica pe cale democratica, trebuie sa fie extrasi de catre propriile structuri politice, si aici este problema la noi, ca nu prea este curaj. (…) Ne gandim doar la ziua de azi, nu si la ce se intampla maine”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos