Gabriela Firea a rabufnit la adresa lui Dragnea! „Este un abuz de putere! Ma asteptam la mai multa barbatie!”

Gabriela Firea a lansat un nou val de acuzatii la adresa lui Liviu Dragnea. Ea a anuntat ca va participa la sedinta Biroului Permanent National (BPN) al PSD, unde „abia asteapta” sa-l intalneasca pe sedul partidului.

”Avem maine un BPN, voi participa. De cate ori sunt in tara, particip. Voi vedea daca se va pune in discutie si situtia mea, daca nu, in Comitetul Executiv. De abia il astept”, a declarat Firea.

Ea i-a cerut lui Liviu Dragnea sa recunoasca in mod public faptul ca a avut o discutie cu primarii de sector pe tema unei ordonante de urgenta prin care cele sase sectoare ale Bucurestiului sa fie transformate in unitati administrativ-teritoriale de sine statatoare.

„In legatura cu declaratiile pe care le-a dat, astazi, domnul Dragnea, ma asteptam la mai multa barbatie, politica in principal. Domnul Dragnea sa recunoasca ca a avut o intalnire cu primarii de sectoare, la care nu a fost invitat si primarul Capitalei. A vorbi despre bucuresteni, despre Capitala, fara primarul general, este un abuz de putere al domnului Dragnea”, a precizat Firea, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la sediul PMB.

Ea a adaugat ca, in cazul in care se iau decizii de acest fel, precum fragmentarea patrimoniului Primariei Capitalei, bucurestenii ar trebui sa fie consultati prin referendum.

La sfarsitul saptamanii trecute, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar intentiona sa promoveze o ordonanta de urgenta prin care cele sase sectoare ale Bucurestiului sa fie transformate in unitati administrativ-teritoriale de sine statatoare.

„Domnul Dragnea a anuntat, intr-o sedinta cu cativa domni primari de sectoare, ca doreste sa desfiinteze Bucurestiul (…). Le-a spus ca va pregati in perioada urmatoare o ordonanta de urgenta prin care cele sase sectoare sa devina orase, sa devina unitati administrativ-teritoriale, ceea ce este anticonstitutional, pentru ca in Constitutie scrie foarte clar si Constitutia nu se modifica prin ordonanta de urgenta. (…) Acum cateva zile a spus ca este in pregatire textul unei ordonante de urgenta prin care, practic, Primaria Capitalei ori sa se desfiinteze in totalitate, ori sa devina o institutie decorativa, iar cele sase sectoare ale Capitalei sa capete statutul de oras (…), impartind atat patrimoniul, cat si bugetul”, a spus Firea la Romania TV, conform Aktual24.

Gabriela Firea a rabufnit la adresa lui Dragnea! „Este un abuz de putere! Ma asteptam la mai multa barbatie!” was last modified: noiembrie 12th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre