Gabriela Firea: Am informatii certe ca Liviu Dragnea ma spioneaza!

Primarul general Gabriela Firea a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca are informatii ”certe” ca este spionata de catre Liviu Dragnea care ii urmareste activitatea, dar urmareste si sediul Primariei in care lucreaza.

”Am informatii certe ca ma spioneaza, imi urmareste activitatea, urmareste chiar cladirea Primariei. Sunt oameni care au fost la mine in aceste zile si care ulterior au fost sunati direct de dumnealui sau de catre colegi foarte apropiati ai dumnealui ca sa fie intrebati de ce au fost la mine”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Ea a spus ca nu ”conspira politic” cu aceste persoane, ci avea discutii normale. Firea a afirmat ca se astepta sa fie invitata la discutii de Liviu Dragnea in ultimele zile, dar asta nu s-a intamplat.

“Unii (dintre cei care spioneaza – n.r.) sunt colegi de partid, altii sunt oameni care au legatura cu partidul si cu domnia sa, dar nu sunt membri. Mi s-a parut socant ca, in loc sa fiu chemata sa discutam, sa analizam, asa cum a spus presei, asa cum a afirmat, s-a gandit ca este mai bine sa continue toata aceasta strategema in care sa ocolim adevarul, sa ascundem sub pres argumentele si sa ne comportam exact ca cei pe care, oficial, ii detesta. Cei de care spune ca sunt oameni in anumite zone, care lupta inegal, care folosesc informatii fara ca sursa sau calea de obtinere a acestora sa fie democratica, pentru ca altfel nu pot sa inteleg cum de a recurs la aceasta metoda de a pune oameni, ma intreb de unde, or fi tot de la doamna Dan, sa supravegheze cladirea primariei, casa mea?”, a mai povestit primarul.

Edilul a spus ca nu stie daca cei care o urmaresc sunt oameni dintr-o structura privata sau dintr-o institutie a statului, scrie News.ro.

Gabriela Firea: Am informatii certe ca Liviu Dragnea ma spioneaza! was last modified: septembrie 5th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre