Gabriela Firea anunta oficial ca intra in cursa prezidentiala!

351

Gabriela Firea a recunoscut ca doreste sa candideze la Presedintia Romaniei, din partea PSD sau ca independent, asa cum a dezvaluit Digi24.ro. Intrebata ce va face in cazul in care Viorica Dancila va fi validata de partid drept candidat oficial al PSD, Firea a spus: ”Analizam”.

Intrebata in ce conditii s-ar baga in lupta pentru prezidentiale, primarul Capitalei a raspuns: ”in conditiile in care as fi considerata de colegii mei din PSD de catre partenerul nostru ALDE si de catre fostii nostri colegi de la Pro Romania cea mai buna solutie pt zona de centru stanga. Daca ei printr-o analiza, nu de jocuri de culise, ci lucid asumat, vor face aceasta analiza pentru a ne maximiza sansele, sunt si eu una dintre persoanele care poate fi analizata si sa se ia decizia cea mai buna”.

”Traditional PSD se inscrie cu presedintele partidului dar, traditional, de 15 ani am pierdut. Daca traditia a fost nefasta poate schimbam ceva. O spun fara patima”, a spus Gabriela Firea, referindu-se la dorinta Vioricai Dancila de a candida la Presedintia Romaniei, precizand ca este dispusa in acelasi timp sa candideze si pentru un nou mandat de Primar General.

”Categoric colegii mei trebuie sa aiba de unde sa aleaga (intre candidati -n.n.) Trebuie sa fie o decizie politica. Organizatiile trebuie sa aleaga. Au de unde sa aleaga: doamna premier, am facut si eu aceasta declaratie astazi, este si domnul Tariceanu, au de unde sa aleaga, nu au cum sa spuna dupa ca presedintele partidului nu a avut incotro si a trebuit sa isi asume aceasta corvoada. Aceasta competitie ma priveste pentru ca daca PSD ia un scor mic vom pierde toate alegerile urmatoare”, a explicat Gabriela Firea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos