Gabriela Firea da cartile pe fata! Atac fara precedent la Dragnea: „Noi ne luptam cu statul paralel, dar parte din statul paralel e pe langa noi”

Ministrul de Interne Carmen Dan da un raspuns misterios la acuzatiile primarului Bucurestiului, care o acuza ca a spionat-o: va spune ce are de zis in fata parlamentarilor. Gabriela Firea a povestit la televiziunea Romania TV ca a fost atentionata demult sa aiba grija ce mesaje trimite pe WhatsApp.

„Doamna ministru a scos dintr-un dosar, desi nu stiu de unde avea sa stie ce voi spune eu, decat daca imi urmareste corespondenta probabil, a scos niste foi si a spus ca sunt niste print screenuri, niste xeroxuri, convorbiri private dintre doamna prefect si un secretar de stat si o sa arate ea (Carmen Dan – n.r.) care e adevarul. Doamna ministru, ne spionati, ne urmariti, ne controlati mesajele, WhatsApp-urile? A intors atunci discutia si a spus ca domnul secretar de stat le-a pus la dispozitie. Zic: Dumneavoastra mi-ati spus, acum un an, sa am grija ce transmit pe WhatsApp pentru ca dumneavoastra aveti la dispozitie mesajele pe WhatsApp ale unui senator din Bucuresti si sa fiu si eu precauta si atenta. Daca la acest nivel am ajuns… Noi ne luptam cu statul paralel, dar parte din statul paralel e pe langa noi”, a spus Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

„Astfel de raspunsuri nu se pot da pe scarile ministerului. Asa ca eu va rog sa aveti rabdare si sa asteptati. „Voi clarifica tot ceea ce este de clarificat intr-un cadru institutional, asa cum este normal. Un astfel de cadru poate fi maine (marti, n.red.), la Comisia de Aparare din Senat, unde sunt invitata incepand cu ora 14:30”, a raspuns Carmen Dan, ministrul de Interne.

Gabriela Firea da cartile pe fata! Atac fara precedent la Dragnea: „Noi ne luptam cu statul paralel, dar parte din statul paralel e pe langa noi” was last modified: septembrie 3rd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre