Gabriela Firea, ironizata ministrul Muncii, Violeta Alexandru: „Sa infiinteze si o companie municipala de amenintat cu datul in judecata”

559

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ironizeaza modul in care Gabriela Firea reactioneaza atunci cand este criticata. Firea a deschis zeci de procese de calomnie impotriva atat a adversarilor politici cat si a jurnalistilor.

„Nu ar fi mai ‘bine’ sa infiinteze Gabriela Firea o companie municipala de amenintat cu datul in judecata? Oricum ameninta de 3 ori pe zi. Treaba cand o face?

Bucurestiul n-are nevoie de circ. Are serioasa nevoie de solutii (multe spuse in spatiul public) si de facut treaba. De dimineata pana seara”, a scris Violeta Alexandru, ironic, pe Facebook.

Gabriela Firea a anuntat, sambata, ca ii face plangere penala si lui Rares Bogdan. Ea a declarat luni ca asteapta scuze publice de la europarlamentarul PNL Rares Bogdan, iar daca, in aceasta saptamana, nu observa ”o imbunatatire” a discursului lui public ii va face plangere penala.

„Am vazut ca se fac declaratii care nu au nicio legatura cu realitatea si cred ca trebuie sa ne asumam cu totii punctele de vedere (…) si, de asemenea, sa avem proprietatea cuvintelor. In momentul in care domnul europarlamentar insira o serie de lideri PSD si spune despre acestia ca au periclitat parteneriatul cu Statele Unite si parteneriatul cu Uniunea Europeana cred ca trebuie sa vina sa explice. Astept scuze publice din partea domnului europarlamentar, reformularea acestei afirmatii, in cazul in care in aceasta saptamana nu observ o imbunatatire a discursului sau public, care nu are nicio legatura cu faptele reale ale mele si ale colegilor mei, imi rezerv dreptul, asa cum am spus, sa vina in fata unei instante sa explice in ce fel am periclitat noi parteneriatele cu UE si cu NATO. Mi se par niste declaratii absurde, dezechilibrate si eu stiu ca in politica se permite orice, dar nu chiar orice”, a spus Firea, inainte de inceperea unei sedinte a conducerii PSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos