Gabriela Firea pune punctul pe i! „O retragere a lui Liviu Dragnea ar fi benefica pentru partid si pentru tara”

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat marti, la TVR, ca o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat „ar fi benefica”, in cazul in care liderul PSD nu reuseste sa isi schimbe modul de lucru, acela de a se consulta „doar cu doua-trei persoane”.

„Este doar punctul meu de vedere, nu m-am consultat cu alti colegi. Din punctul meu de vedere, da (ar trebui sa faca un pas in spate, n.r.). (…) Este doar punctul meu de vedere, nu m-am consultat cu nimeni, nu am cerut acceptul nimanui. Ori schimba modul de lucru si renunta la a se mai consulta doar cu doua-trei persoane – multe care nici nu fac parte din Guvern – deci ori schimba total modul de lucru, dar nu cred ca poate sa lucreze in acest sens, pentru ca ar fi facut-o – daca poate, ar fi minunat – daca nu, cred ca o retragere ar fi benefica pentru partid si nu atat pentru partid, cat pentru tara”, a precizat Firea, intrebata fiind daca Liviu Dragnea ar trebui „sa faca un pas in spate”.

Firea: Un partid este ca o familie; nu poate de fiecare data o singura persoana sa aiba dreptate

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat marti seara ca in cadrul unui partid nu poate de fiecare data o singura persoana sa aiba dreptate si sa imprime mersul general al intregii echipe.

„Cred ca un partid este ca o familie. Nu poate de fiecare data o singura persoana sa aiba dreptate si nu poate de fiecare data o persoana, de una singura, sa imprime mersul general al intregii echipe, cata vreme in echipa au aparut deja anumite semnale”, a spus Firea, la TVR.

Ea a sustinut ca liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, prefera sa evite confruntarile directe si a facut referire in acest sens si la discutiile care au aparut intre Primarie si Executiv in perioada guvernarilor Grindeanu si Tudose.

„Domnul Dragnea zambeste si ocoleste adevarul foarte frumos, pentru ca niciodata nu ne confrunta direct, ci totul este lapte si miere, in intalniri si sedinte, dar in subterane si intalnirile pe care le are cu doar cativa apropiati, deciziile sunt cu totul altele. La episodul Grindeanu, ca si la episodul Tudose, eu am pornit tot de la durerea bucurestenilor, precum si a tuturor romanilor care vin in Bucuresti. De fiecare data domnul Dragnea imi spunea ca el este de acord din punct de vedere politic cu toate acele mari proiecte, sa fie sprijinite de Guvern, dar nu sunt de acord intai domnul Grindeanu si apoi domnul Tudose. Si atunci, pe buna dreptate, eu semnalam public faptul ca Guvernul nu ajuta bucurestenii”, a declarat Firea.

Gabriela Firea pune punctul pe i! „O retragere a lui Liviu Dragnea ar fi benefica pentru partid si pentru tara” was last modified: septembrie 5th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre