Loading...
Gafa ”secretarei de la Videle”, taxată dur de Godină: ”Cât de rușinos! A ajuns ministru de interne și vorbește ca o tanti de la tarabă care-ți vinde DECÂT mere!” | Circul Politic

Gafa ”secretarei de la Videle”, taxată dur de Godină: ”Cât de rușinos! A ajuns ministru de interne și vorbește ca o tanti de la tarabă care-ți vinde DECÂT mere!”

Polițistul Marian Godină a scris o postare pe pagina de Facebook în care o critică pe Carmen Dan, ministru de Interne, pentru anumite greşeli de exprimare, marți, în timpul unei declarații date presei despre suspectul  de pedofilie.

“Până acum am decât informațiile pe care le cunoașteți și dumneavoastră.”
Cât de rușinos!!! Ministru de interne în 2018 și vorbește ca tanti de la tarabă care îți vinde “decât” mere.
Doamna ministru este aceeași care a zis “pronume”, în loc de prenume, aceeași care n-a avut nicio reacție la postarea unei colege de-a dumneaei în care era denigrată toată Poliția Română și aceeași care s-a arătat imediat iritată de explicațiile șefului Serviciului Omoruri în legătură cu modificările CP și CPP.
Cu toate astea, tot dumneaei este dezamăgită că nimeni nu face un pas în spate. Oare cine ar trebui să facă un pas în spate?
“Decât” cine?”

Gafa ”secretarei de la Videle”, taxată dur de Godină: ”Cât de rușinos! A ajuns ministru de interne și vorbește ca o tanti de la tarabă care-ți vinde DECÂT mere!” was last modified: ianuarie 9th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close