Loading...
Gâlceavă între penalii din PSD! Șerban Nicolae, atac dur la adresa lui Dragnea la Antena 3: ”Să fie clar, nu există dezinformări în comunicarea dintre România și UE!” – Circul Politic

Gâlceavă între penalii din PSD! Șerban Nicolae, atac dur la adresa lui Dragnea la Antena 3: ”Să fie clar, nu există dezinformări în comunicarea dintre România și UE!”

Senatorul PSD Serban Nicolae a ironizat, in direct la Antena 3, declaratiile prin care Liviu Dragnea sustinea ca oficialii din Comisia Europeana sunt „dezinformati” in privinta modificarilor aduse legile justitiei.

„Nu am crezut o secunda si nimeni nu crede ca au fost dezinformati. Sa fie foarte clar, nu mai exista in secoul 21 dezinformari in comunicarea dintre Romania si Uniunea Europeana, cu atat mai mult cu cat suntem membri. Este ca si cum ai spune ca exista dificultati de comunicare intre judetul Dambovita si Bucuresti. Sa ma ierte Dumnezeu, au stiut exact”, a declarat Serban Nicolae, joi, la Antena 3.

Liviu Dragnea a acuzat in mai multe randuri Comisia Europeana ca este „dezinformata” si ca Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti transmite „minciuni” la Bruxelles. In urma cu o luna, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au transmis spre Bruxelles o scrisoare, in calitate de presedinti ai Parlamentului, in care isi exprimau ingrijorarea fata de „modul incorect in care a fost informata Comisia Europeana”.

Intrebat apoi, la Antena 3, cum isi explica pozitia critica a presedintelui si prim vicepresedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Junker si Frans Timmermans, referitoare la legile justitiei, Dragnea a raspuns: „Picatura cu picatura, minciuna dusa picatura cu picatura si de aici din tara si de la Bruxelles si de catre europarlamentari, dar si de catre functionari de acolo. Ii spune domnului comisar, ii spune domnului director general si se creeaza, asa, o retea”.

„Cum e posibil ca delegatia Comisiei Europene din Romania sa transmita informatii false? Transmise la toti comisarii europeni?”, a adaugat Dragnea.

Atacul lui Serban Nicolae la adresa lui Dragnea ar putea fi motivat de apropierea congresului extraordinar al PSD. Un vicepresedinte PSD a declarat pentru DC News ca exista in partid o grupare care intentioneaza sa il debarce pe Liviu Dragnea de la sefia partidului. Din aceasta grupare fac parte Serban Nicolae, Codrin Stefanescu si Liviu Plesoianu.

Sursa: aktual24.ro

Gâlceavă între penalii din PSD! Șerban Nicolae, atac dur la adresa lui Dragnea la Antena 3: ”Să fie clar, nu există dezinformări în comunicarea dintre România și UE!” was last modified: martie 1st, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close